Livstilsproblemer

Institut for Sundhed og Livskvalitet skaber sunde resultater Ordsproget “En sund sjæl i et sundt legeme” er mere aktuelt end nogen sinde. Livsstilssygdomme som f.eks. stress, fedme og diabetes er i fremgang.

På Institut for Sundhed og Livskvalitet har vi stor viden om livsstilsrelaterede sundhedsproblemer og hvordan disse kan forbedres – og vi har specialiseret os i at samarbejde med virksomheder i deres bestræbelser på at skabe en sund medarbejderkultur og -livsstil.

Stress og fedme er meget personlige problemer. Derfor er det kun en målrettet indsats der giver ordentlige resultater. Livsstilsproblemer er komplekse. De er forankret i det enkelte menneskes levevis og privatkultur, og det tager tid at skabe grobund for nye sunde vaner.

På Institut for Sundhed og Livskvalitet kender vi vigtigheden af at undervise og coacher efter enkelthedens principper. Derfor har vi udviklet en række metodikker og redskaber, der effektiviserer omstillingsprocessen for den enkelte og dermed gør både del- og slutmål til overkommelige størrelser for alle.