Selvforkælelse

BEHANDLINGER TIL SELVFORKÆLELSE

”Den ultimative”

Kostsamtale samt 5 Futura® Pro slanke behandlinger.

Et 5 ugers forløb.

For at kunne give den bedste rådgivning og støtte indeholder Den ultimative:

Analyse af dine kostvaner, beregning af dit BMI, hvilestofskiftet og energistofskiftet, din ideale vægt, dit daglige energiindtag i vægttabsperioden. . Ud fra disse data vil vi sammen udarbejde din personlige basis kostplan, hvor dit daglige energi (kalorie) indtag, samt fordelingen af denne energi, bliver fordelt ud på dine måltider.

Yderligere vil du modtage rådgivning om evt. motionsaktiviteter, samt værktøjer der kan sikre vægttabsforløbet.

For at give et spark bag i og få nogle hurtige gode centimeterstab, et godt psykisk velvære, en bedre motivation, er det oplagt at kombinere en god basiskostplan med elektronisk muskel stimulation.  

Futura® Pro vægttab ved slankning

En kombination af din personlige basis-kostplan samt Futura® Pro´s biopatisk Ultratone stimulation øger vægt og centimetertabet, – og former samtidigt kroppen, gør løs hud fastere, opstrammer slappe muskler og fremmer udskillelsen af toksiner. Dette kan varmt anbefales, da det giver en større lyst, samt et mentalt overskud, til at overholde din basis-kostplan.

Centimeterstab med det samme

Dette program er udviklet med henblik at opnå en hurtig reduktion at centimeter og giver resultat efter kun en behandling. De roterende bølger og signaler er med til at sammenpresse fedtet og opstramme musklerne, hvilket giver et hurtigt tab på maven, hofterne, lårene og taljen.
Dette program anbefaler jeg til personer der ikke er overvægtig med mere en 10 %

Anti-cellulitis

Dette program kan kombineres med specielle opstrammende, fedtereducerende og anticellulitis cremer , med henblik på at øge den cellulite – reducerende effekt. En sekvensopbyggende stimulation medvirker til at nedbryde fedtvæv og udskille det med nænsom pumpning af lymfesystemet.

Fedt til muskler

Dette program er udviklet med henblik på at reducere fedt og forbedre muskeltoning og den generelle form på steder, hvor det er opbygget fedt i stedet for muskler. Den sekvensopbyggende stimulation fremmer langsomme slanke muskelfibre, samtid med fedtvæv reduceres.

Slankning efter fødsel

Dette program er udviklet med henblik på at reducere vægten, tabe centimeter, nedbryde overskydende fedt og opstramme slappe muskler efter en fødsel. Det kan benyttes på maven efter en fødsel, når blødningerne er standset og lægen har konstateret at alt er normalt. Dette er normalt seks uger efter fødslen, men jeg anbefaler at man rådfører sig med egen læge, før Ultratone tages i brug.

Futura® Pro behandlinger

Futura® Pro behandlinger er andet end ”bare” slankebehandlinger. Futura® Pro behandlinger er i udlandet et anerkendte behandlingsredskab.

Medicinsk anvendelse

Inden for det medicinske område anvendes elektrisk stimulation til at løsne muskelspasmer og modvirke tilbagefald, øge blodcirkulationen, genopbygge muskler samt øge motionen. Elektrisk stimulation anvendes også med stor succes inden for sportsverdenen til forebyggelse og genoptræning af skader.