Forløb

Ca. 10 dage før gennemførsel af kostsamtalen modtager du en bekræftelse af kostsamtalen, samt en kostdagbog pr. e-mail. Kostdagbogen skal udfyldes dag for dag med alt, hvad du spiser og drikker.

Du skal udfylde 5 normale dage samt en weekend. Hensigten med kostdagbogen er at kortlægge såvel gode som dårlige vaner fra din dagligdag. Kostdagbogen er et stykke værdifuldt værktøj, hvor vi sammen gennemgår/analyserer, hvad du gør godt og mindre godt i din hverdag. Under gennemgangen af din kostdagbog følger forklaring – hvad, hvornår og hvorfor. Hele denne kostdagbog for at give dig den bedst mulige mulig rådgivning og støtte til beregningen af dit BMI, dit energistofskifte, dit basalstofskifte samt din idealvægt under kostsamtalen. Når vi har detaljerne på plads, lægger sammen en plan for dit energiindtag i vægttabsperioden. Din nye basiskostplan vil selvfølgelig tage udgangspunkt i de ting, du gør godt samt i de ting, du kan lide at spise.

Du får udleveret en mappe, som beskriver de ting, vi har talt om til kostsamtalen. Indholdet giver dig også en dybere forståelse med hensyn til, hvordan din krop fungerer samt hvilken indflydelse, kosten har på dit fysiske og psykiske velvære. Yderligere består mappen af værktøjer, som er afgørende for, at du får succes med din livsstilsændring. Derudover vil du modtage rådgivning om evt. motionsaktiviteter, som kan støtte op omkring din nye Livsstil.